JOSEFA

Så er vi kommet hjem med Josefa.

Josefa 10 uger

Så har ørerne rejst sig helt - 10½ uge

Josefa og Carlos leger meget sammen.

Jossefa 1 år

Josefa 1 år

Josefa 1 år

Josefa 1 år

Josefa 1 år

Josefa 1 år

Josefa 1 år

14/3 2016

My Pure Dreams Jeanne d´Arc (Josefa)
Født: 11/1 2016
Farve: Choko/Hvid
Far:Zhulien Artimat Angels Smile, Russisk junior Champion
Mor: Odji Chihua In Ukraine
6/6 saksebid 
Patella Luxation PL 0/0

Vi byder vores nye hvalp Josefa, som vi hentede igår, hjerteligt velkommen. Hun er en utrolig nem og sød lille hund, med et rigtig godt sind og temperament og er rigtig god til, at affinde sig med tingene og finde ud af dem, hun er en lille klog hund.
Hun er allerede blevet meget glad for både Donna, Tosca og Carlos og efter de fik kigget lidt på hende og snuset en del, er hun blevet godt modtaget.

Vi tror, at når den tid kommer, vil der komme nogle fantastiske hvalpe, fra hende og Carlos og Carlos har med stor entusiasme, tjekket op på, at hun er en pige.
Josefa er korthåret, så der kan komme både kort- og langhårede hvalpe.

Josefa er rigtig i vigør og farer rundt og leger, så jeg må minde hende om, at nu er det på tide, at få noget at spise. Hun er blevet meget glad for Carlos og Carlos for hende, så han leger tit med hende.

-------------

Josefa er nu blevet voksen, hun er blevet godkendt til avl og hun er blevet testet PL 0/0.
Josefa har stadig et rigtig godt sind og temperament hun er blevet mere rolig, det følger jo med alderen, men kan da stadig lide, at lege med Carlos, ja også gerne med Donna og Tosca, men det gider de ikke mere, de vil nyde deres otium i fred og det forstår man jo godt. Hun er stadig en klog pige, der forstår, at "regne den ud" og hun er meget kærlig, elsker at nusse og nyder det, med lukkede øjne. Vi er meget spændte på, at se hendes og Carlos hvalpe, der jo kan blive både kort- og langhårede og endnu mere spændende, hvilke farver der dukker op.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE