TIL HVALPEKØBERNE

Denne side er tiltænkt mine hvalpekøbere. Jeg håber på, at I vil skrive lidt om Jeres hvalp (Hund). Hvordan det går med den. - Små anekdoter - Ris eller ros. Så alle der læser min hjemmeside, kan få glæde af og følge lidt med i mine hvalpe.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anja , d. 11-03-2014
Hej Bente og Torben.
Nu er det snart 6 måneder siden jeg hentede lille fernando.
Fernando er snart 9 måneder, så han er ved at blive en stor hund.
Fernando har det rigtig godt, han er en lille bandit. Han ved ikke noget bedre end og komme op i sengen når han vågner om morgenen for at give et morgen kys, også fortsætter han ned af trappen for at sige godmorgen til resten af familien.
Hver dag når jeg kommer hjem fra skole sidder han i vinduet og venter på mig, ogå får et kæmpe kys når jeg kommer ind af døren.Han ved ikke noget bedre end at kysse, men engang imellem kan dt godt blive for meget :D
Den store Hund der hjemme har taget rigtig godt imod ham og de hygger sig rigtig meget.

Synes den sidste tid med ham er gået rigtig stærk, lige pludselig havde han ikke hvalpepels længere og han voksede meget.
Han er blevet rigtig god til at lystre når man kalder på ham, og han kan både sitte, dække, give hals og give potte.
fernando ved ikke noget bedre end når han kan komme med ud og køre bil, men han er dog mindre glad for at komme i bad.

Som i kan læse, er jeg blevet rigtig glad for Fernando og han er virkelig elsket.
Kærlig hilsen Anja
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 10-02-2013
Hej familien i Guldborg :-)
Nu er det 5 måneder siden at lille Flora som hed Cariza tidligere (hun er en af toscas hvalpe) flyttede hjemmefra til sit nye hjem i Karlslunde, hos Mads og jeg.
Lille Flora er er snart 8 måneder gammel og vejer 2400 gram, vi var nemlig til dyrlægen i forrige uge, for at få fjernet et par mælketænder der ikke ville ud, derfor blev vi vejet.
Vi fik meget ros af dyrlægerne og sygeplejersken fordi vi har en så sød og kærlig lille hund.
Flora er til daglig en meget kælen og sød hund, som helst gerne vil kysse over det hele, det er ikke altid at Maria synes det er lige fedt, men når man imens man kigger betagende og glad på sin madmor, ja så smelter hun jo, og så går det hele jo. ;-)

Vi har også gået til hundetræning, Flora synes de andre baby hunde var hele tiden skulle lege vildt, så vi hyggede med en anden hvalp der havde det på samme måde i frikvarterne. :-) Flora er dygtig til at lystre, hun kommer altid når madmoren kalder, hun kan sitte, og næsten dække uden hjælp af guffer, hvis gulvet/jorden er for koldt, for så snyder hun.
Flora er en pige som spreder meget glæde om sig, hun elsker at lege i sneen, gå tur i skoven og lege med yndlings bamserne.
Hun er også vild med at blive nusset på maven.
Hun sover helst længe, er ikke en morgen hund, hun hopper lige på hovedet i seng igen efter man har tisset.
Hun er super lærnem, siger selv til når det er tid til at skulle ud, hun har været renlig i 2 måneder uden nogen former for uheld. :-)
Meget dygtig lille hund.

Som i nok kan læse jer frem til at Flora er meget elsket, og vi er så glade for vi fik lov til at købe en hvalp af jer.
Vi vil helt klart anbefale jer til andre, i har nogle fantastiske hunde, som avler de skønneste babyer.

Mange hilsner fra Mads, Maria og Flora <3
E-mail:
Skrevet af Larisa og Per, d. 09-05-2011
Det er nu snart 9 måneder siden, at vi hentede Benita – en af Donna’s hvalpe fra første kuld. Det var en lang tur fra Brabrand til Falster for at kigge på en hvalp, som vi havde forelsket os i på jeres hjemmeside, og jeg husker, at efterhånden som vi kørte længere og længere ud på Falsters små landeveje for at finde ”Bonitos Chihuahua” snakkede vi om, hvorvidt vi var blevet lidt småskøre. Men det var kærlighed ved første møde med Benita, og set i bakspejlet blev det den bedste tur, som vi har gjort i mands minde.

For et par dage siden fyldte hun 1 år og på ingen tid har hun forvandlet sig fra hvalp til voksen hund. Fra at være den lille hvalp, som gemte sig bag sofaen, når der kom fremmede i huset, er hun blevet husets skrappe vagthund, der lever i lykkelig uvidenhed om, hvor lille hun er.

Benita har en usædvanlig kærlig karakter. Når den første af os kommer hjem fra arbejde, bliver hun selvfølgelig glad og lykkelig, men så løber hun ud til lågen og kigger og venter til den sidste af os kommer hjem. Først når "hele familien" er samlet er hun helt tilfreds og stormer så rundt med sit legetøj i hele huset.

Og så glæder vi os - som enhver hundeejer jo gør - over de mange roser hun hele tiden modtager for sit smukke udseende. At kende Benita er at elske hende. Hun beriger vores liv og hverdag i utrolig grad.

Tak til Bente, fordi du altid er parat til at dele ud af din store viden om chihuahua’en og give gode råd, når vi har henvendt os til dig i tvivlstilfælde. Det har været dejligt at mærke, at selv om en hvalp har forladt jer for mange måneder siden, så har den stadigvæk en stor plads i jeres hjerte og I følger med deltagelse og glæde, hvorledes dens videre liv forløber.
Vi følger med stor spænding Donnas og Toscas sommereventyr. Det er jo trods alt stadig Benitas ”hundefamilie”.
Skrevet af Evy og John From, d. 02-07-2010
Lucia er faldet rigtigt godt til i sit nye hjem, hun leger meget med alt hun kan finde, og hun er meget nysgerrig og vi skal hele tiden passe på hende, for hun udfordrer alt, hun kommer godt ud af det med vores store hund Jenny, og så siger hun til når hun skal gøre stort og småt, ja hun er en klog hvalp og der har ikke været nogle uheld indedørs endnu, hverken dag eller nat, men sikken en energi hun har, hun kan tage helt pusten fra os gamle, men det er det hele værd, for hun er en skøn hund kærlig og sød. Mange hilsner herfra Evy og john.
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE