Donna 7/3 2009

Jeg skal lige holde øje med, at alt er som det skal være.

Donna´s yndlingsstilling, at sidde på far´s ben, hun bakker op på benet, samtidig med at hun klapper bagbenene sammen og har forbenene i sofaen, der kan hun sidde længe og trone, det ser sjovt ud.

Donna er ca. 22 mdr.

Donna fylder 2 år i dag 8/9 2009.

Far er lidt bange for, Donna skal falde ned. 2 år.

Så lægger jeg mig da bare ned. 2 år.

En af Donna´s yndlingsbeskæftigelser - at gnave i de valnødder der er faldet ned fra træet. 2 år.

Meget fint hoved Donna har. - 3/11 2009.

Smukke Donna - 3/11 2009.

Her er Donna til parring og her ses "kæresteparret" Donna og Misty Meadows Sweet Indeed Dancing Boy - stående ved siden af hinanden og kigge ud af hvert sit vindue.

En træt gravid Donna - får en eftermiddagslur.

Donna 15/12 2010


Labelloschis Donna
Født: 8/9 2007
Farve: sort/hvid  m/tan
Far: Elliot´s Et Zacky  Dansk Champion
Mor: Erica van´t Land Van Aalst 
6/6 saksebid
Pl: 0/1

Donna er en rigtig dejlig lille hund, der elsker at kæle og nusse, men når hun har fået nok, så skal der bare ske noget, så skal der leges og så er hun i fuld vigør. 

Hun er en rigtig klog lille hund, der altid prøver at gøre opmærksom på sig selv, hvis der er noget hun vil, ved at prikke os med snuden på ben eller arme, eller også tager hun fat i vores tøj og rykker forsigtigt i det, indtil vi har fundet ud af hvad hun vil.
Kommer vi et nyt sted med hende, skal hun kun have gået turen een gang, så kan hun selv finde vej næste gang.

Donna er en meget bestemt dame, der ved hvad hun vil og hvad hun ikke vil og nok skal gøre opmærksom på det.

Hun elsker at hygge, når vi om aftenen ser fjernsyn, skal hun have sin seng stående imellem os og ligge  og tygge i en tyggepind eller et griseøre, det sætter hun stor pris på, og er vi lidt længe om at få sat os, med hendes seng mellem os, "snakker" hun og fortæller, at nu kan vi godt skynde os og få sat den seng.

Donna siger selv til, når hun er træt og vil i seng. Hendes seng står i vores seng i benenden imellem os, men selv om vi ikke er gået i seng og hun er træt, står hun henne ved døren til soveværelset og piber og kigger meget intenst på os, hvilket betyder: Jeg er træt og vil gerne i seng, så det kommer hun.

Donna er blevet rigtig glad for sin nye lillesøster Tosca, i starten var hun meget jaloux, men nu kan hun slet ikke undvære Tosca.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE